Tilbud

Opplev Gdansk med oss!

Vi snakker flytende norsk! Gdansk With Us DMC tilbyr utflukter og turer i Gdansk, Tri-city området og hele Polen. Du kan velge mellom gåturer i gamlebyen i Gdansk, bussturer i Trippelbyen og forskjellige gruppeaktiviteter. Sjekk tilbudet vårt.

Vi kan også være behjelpelige med diverse tjenester som faglige besøk, firmaturer, transport, hotel og restaurant bestilling,  Gdansk With Us DMC lager et reiseprogram fra A til Å. Med oss får du mer enn bare sightseeing – besøket ditt blir en velykket opplevelse! Ta gjerne kontakt for et uforbindende tilbud eller kreative forslag på aktiviteter.

Kaszuby-tur

(ca. 7 timer, busstransport + vandring og lunsj)

Kaszuby (ca. 1 times kjøretid fra Gdansk) er et innsjøområde med eget folk og språk, over 700 innsjøer, vakre skoger og enger mellom moreneåser. En dagstur til Kaszuby vil sikkert være et flott supplement til deres opphold i Gdansk.

I løpet av turen besøker vi friluftsmuseet i Szymbark med den lengste planken i verden, et berømt “opp-ned” hus og et regionalt mikrobryggeri Kaszubska Korona. En tradisjonell lunsj med kasjubiske retter kombinert med ølsmaking serveres på en lokal restaurant eller i den nærliggende landsbyen Wyczechowo som er kjent for de beste „pierogi”!

Turen inkluderer:

  • guideservice på norsk
  • busstransport
  • felles lunsj (ølsmaking i Szymbark)
  • inngangsbilletter og lokal guide

Trippelby i et nøtteskall

En guidet tur på norsk i Gdansk, Sopot og Gdynia? Med oss er det ingen […]

Malbork ridderborg

Interessert i middelaldersk tid og vakre, unike historiske befestninger? Vi anbefaler en utflukt til Malbork […]

Kaszuby-tur

Kaszuby (ca. 1 times kjøretid fra Gdansk) er et innsjøområde med eget folk og språk, […]

I sporene av den andre verdenskrigen

Båttur til Westerplatte Det å innlemme Gdansk i Tyskland, var et av prosjektene Adolf Hitler […]