Tilbud

Opplev Gdansk med oss!

Vi snakker flytende norsk! Gdansk With Us DMC tilbyr utflukter og turer i Gdansk, Tri-city området og hele Polen. Du kan velge mellom gåturer i gamlebyen i Gdansk, bussturer i Trippelbyen og forskjellige gruppeaktiviteter. Sjekk tilbudet vårt.

Vi kan også være behjelpelige med diverse tjenester som faglige besøk, firmaturer, transport, hotel og restaurant bestilling,  Gdansk With Us DMC lager et reiseprogram fra A til Å. Med oss får du mer enn bare sightseeing – besøket ditt blir en velykket opplevelse! Ta gjerne kontakt for et uforbindende tilbud eller kreative forslag på aktiviteter.

Minitur med ølsmaking

(ca. 1,5 – 2 time)

Har du prøvd lokalt brygget øl i Gdansk?

Bli med på en kort tur med ølsmaking i Gdansk! Se de mest populære severdighetene smak på noen av regionale, kjempegode ølmerker. Et besøk til et av de lokale mikrobryggeriene eller ølpubene er inkludert i prisen! I tillegg til standard (men komprimert) sightseeing, vil guiden gi deg praktisk informasjon om shopping og utelivet i Gdansk og omegn. Vi anbefaler restauranter, barer og hjelper deg med å bli kjent med bykartet.

Turen kan ta mellom 1,5 og 3 timer, avhengig av antall steder vi stopper på. Det er også mulig å arrangere en lengre tur med transport, hvor ølsmaking er inkludert i lunsj eller som en drikkepause.

 

 

Rebusløp

Rebusløp på norsk er en flott og morsom måte å utforske byen på. Finn ut […]

Sykkeltur

Sykkeltur fra Gdansk til Sopot eller omvendt med en norsktalende guide. Gdansk har et meget […]

Båtturer

Nyt en båttur i Gdansk – du får en ny opplevelse av å se gamlebyen […]

For barn og ungdom

Familietur eller kanskje en klassetur til Gdansk?  Barn i Gdansk kan finne på mye interessant. […]