Tilbud

Opplev Gdansk med oss!

Vi snakker flytende norsk! Gdansk With Us DMC tilbyr utflukter og turer i Gdansk, Tri-city området og hele Polen. Du kan velge mellom gåturer i gamlebyen i Gdansk, bussturer i Trippelbyen og forskjellige gruppeaktiviteter. Sjekk tilbudet vårt.

Vi kan også være behjelpelige med diverse tjenester som faglige besøk, firmaturer, transport, hotel og restaurant bestilling,  Gdansk With Us DMC lager et reiseprogram fra A til Å. Med oss får du mer enn bare sightseeing – besøket ditt blir en velykket opplevelse! Ta gjerne kontakt for et uforbindende tilbud eller kreative forslag på aktiviteter.

Toruń – den polske pepperkakebyen

160 km fra Gdansk, ca.2 timers kjøretid.

Toruń er en av de triveligste byene i Polen. Den er skrevet inn på UNESCOs liste, p.g.a. middelaldersk arkitektur, som heldigvis ikke ble ødelagt under krigen. I tillegg til selve gamlebyen er Toruń stolt over den store stjerneforskeren Kopernikus som ble født der, det skjeve vakttårnet og, ikke minst, verdenskjente pepperkaker i forskjellige former og størrelser.
Turen til Toruń er særlig anbefalt til de som allerede har besøkt Gdansk, og alle som trives i koselige hanseatiske gamlebyer med smale brosteingater der pubbene ligger tett i tett. Sightseeing i byen kan kombineres med et SPA opphold i Ciechocinek, Polens SPA hovedstad ca. 40 minutter med buss fra Toruń. Det er verdt å nevne at i Torun område er det rimelige priser på utelivet, restauranter, spabehandlinger og hoteller. Spør oss om et detaljert forslag på opplegg.

Trippelby i et nøtteskall

En guidet tur på norsk i Gdansk, Sopot og Gdynia? Med oss er det ingen […]

Malbork ridderborg

Interessert i middelaldersk tid og vakre, unike historiske befestninger? Vi anbefaler en utflukt til Malbork […]

Kaszuby-tur

Kaszuby (ca. 1 times kjøretid fra Gdansk) er et innsjøområde med eget folk og språk, […]

I sporene av den andre verdenskrigen

Båttur til Westerplatte Det å innlemme Gdansk i Tyskland, var et av prosjektene Adolf Hitler […]