Anbefalinger

Gdansk With Us har vært et svært vellykket prosjekt, først og fremst takket være våre kunder som anbefaler oss videre. Selvfølgelig er vi mest glade for å høre at dere trivdes på turen, men vi setter stor pris på alle tilbakemeldinger, fordi det hjelper oss å holde den høye kvaliteten på våre tjenester.

Kanskje kan du også ta deg tid til å skrive et anbefalingsbrev for oss? På forhånd takk!

Mvh May Pedersen

Jeg har vært i Gdansk flere ganger både som privatperson og i jobbsammenheng. Gruppene jeg har reist med har vært fra 8 til 50 personer. Aleksandra snakker meget godt norsk, har stor kunnskap om Gdansk og Polen og hun har alltid bidratt til at våre opphold har vært svært vellykket.

Med vennlig hilsen alle oss i Bergen Næringsråd

Vi skylder Gdansk With Us en stor takk for uvurderlig hjelp både før og under vår førjulstur til Gdansk i november 2014. Deres bidrag i planlegging av aktiviteter og kommunikasjon med restauranter før reisen, samt oppfølging og guiding i Gdansk var helt fabelaktig. Fleksibel, tålmodig, alltid litt i forkant og spot on våre ønsker. Agnieszka bidro til at vi følte oss ivaretatt og trygge på at det vi gjorde (og spiste!) var «kvalitetssikret». Gjennom mange år på førjulstur til byer i Europa har vi gjort oss ulike erfaringer med leverandører av guide-tjenester. Og vi påberoper oss den største troverdighet når vi gir Gdansk With Us våre varmeste anbefalinger!

Med vennlig hilsen alle oss i Bergen Næringsråd

Bente og Studentsamskipnaden

Hei igjen!Vil bare si tusen takk for veldig bra guiding i Gdansk og Sopot! Det har vært super service fra første telefon til avsluttet oppdrag. Vi anbefaler dere gjerne videre:)Aleksandra – du var en strålende guide – veldig hyggelig, imøtekommende og full av kunnskap. Takk skal du ha!Ønsker dere begge en fin dag videre!

Mona og Ståle Stensrud

Vi kom til Gdansk januar 2011 for å feire min manns 65 års dag, sammen med gode venner/familie. Til sammen skulle vi være 6-8 voksne personer, og vi planla derfor at vi ville ha litt informasjon om den byen og området vi skulle besøke. Etter å ha lett litt på nettet, var vi så heldige å komme i kontakt med Aleksandra Krywuc – som i tillegg til å være guide i Gdansk – snakket norsk. Hun møtte opp med bil og sjåfør, og kjørte oss rundt omkring i Gdansk og omegn. Vi fikk masse informasjon – på flytende norsk! Det var januar – og kaldt – og dermed deilig å få all informasjonen fra en varm buss. Takket være den utmerkede guidingen fra Aleksandra ble vi fristet til å besøke Sopot og Gdansk igjen, og har nå vært der to sommere på rad og bodd på Grand Hotel Sofitel begge ganger.

Leif Egil Svendsen

Takk til Agnieszka, Gdansk with us. Vi var 10 personer på klassetur til Gdansk, 16.-19. september 2014. Før vi reiste var jeg på nettet og fant en guide, Agnieszka hos Gdansk With Us. Hun anbefalte “trillingbyen i en sveip” Gdansk, Gdynia og Sopot. Flotte dager med fine opplevelser, takket være Agnieszka, en utrolig kunnskapsrik, hyggelig, hjelpsom guide. Vi har reist mye, men alle var enige om at hun er den beste guiden vi har hatt. Vi planlegger ny tur i år og jeg har igjen kontaktet Agnieszka. Så igjen tusen takk.

All the best. Dag

Kjære Aleksandra, Alt gikk veldig bra og igjen mange, mange takk fra oss alle for å ha gjort vårt besøk i Gdansk så fint. Lørdag var veldig hyggelig og sjåføren gjorde jobben veldig bra. Vi hadde en veldig god guide på slottet og en hyggelig lunsj på Café Gothic. På kvelden hadde vi middag på en fin argentinsk Steak House. Igjen mange takk og ikke nøl med å bruke oss som en anbefaling av din guidetjenester.

Peter S.


Kjære Aleksandra, Takk for informativ tur i går. I går kveld satt vi sammen på hotel Gdansk, og jeg viste mine kolleger noen informative høydepunkter som de ville ha gått glipp av hvis ikke for deg. Takk for at du har delt Gdansk med oss! Med vennlig hilsen,