Team

Bli kjent med Gdansk With Us!

Gdansk With Us er en erfaren DMC (et destinasjonsselskap) og en lisensiert turoperatør siden 2010.
Vi snakker flytende engelsk og norsk. Vi har god erfaring med å arrangere skreddersydde turer, aktiviteter og eventer.
Som profesjonelle turarrangører, guider og reiseledere garanterer vi den høyeste kvaliteten på tjenestene våre.

Vi er også heldige å elske det vi gjør for å leve: legge til rette forskjellige opplegg i Gdansk som vi kjenner til hjerte, da dette er hvor vi ble født og hvor vi vokste opp. Vår jobb er vår lidenskap, og vi tror at dette kan du enkelt se når du blir kjent med oss.

 

Aleksandra Krywuć gdańskwithus

Aleksandra Krywuć

Studerte norsk som hovedfag på Universitetet i Gdansk. En statsautorisert guide, reiseleder og medeier av Gdansk With Us.
Helt siden jeg begynte å jobbe som en frilans guide i 1999, har jeg hatt stor glede av å guide mange grupper fra Norge. Jeg er fascinert av Gdansk fortid og vil fortelle den på mest mulig spennende og engasjerende måte. Min lidenskap er å tilby opplegg og turer som deltakerne i ettertid ser tilbake på med glede. Velkommen til Gdansk!

Agnieszka Sidorowicz gdańskwithus

Agnieszka Sidorowicz

Håper at vi møtes, men før det skjer, la meg fortelle deg noen ord om meg selv. Jeg er en statsautorisert byguide, reiseleder og turoperatør. Jeg har en mastergrad fra skandinaviske studier ved Universitet i Gdańsk og har bodd både i Norge og Storbritannia i noen år.
Akkurat som deg, elsker jeg å reise. Men like godt liker jeg å se så mange turister komme til hjembyen min og stortrives her. Det føles fantastisk å kunne hjelpe deg å bli kjent med min by, og det vil være en stor glede å dele Gdańsk med deg.

 

Adam Zajchowski

Adam Zajchowski

As a member of the Gdansk With Us team I am responsible for the technical side of various arrangements and outdoor activities. An enthusiastic scout in the old times, adventurer and an outdoor life fan. Our team can offer: cycling, kayaking, parachuting, paintball in the woods, city games or extreme, survival tours in Gdansk and Poland – and I will make sure you have a great time with us and that you stay safe. I hope that one day we could experience a new adventure together.