Tilbud

Opplev Gdansk med oss!

Vi snakker flytende norsk! Gdansk With Us DMC tilbyr utflukter og turer i Gdansk, Tri-city området og hele Polen. Du kan velge mellom gåturer i gamlebyen i Gdansk, bussturer i Trippelbyen og forskjellige gruppeaktiviteter. Sjekk tilbudet vårt.

Vi kan også være behjelpelige med diverse tjenester som faglige besøk, firmaturer, transport, hotel og restaurant bestilling,  Gdansk With Us DMC lager et reiseprogram fra A til Å. Med oss får du mer enn bare sightseeing – besøket ditt blir en velykket opplevelse! Ta gjerne kontakt for et uforbindende tilbud eller kreative forslag på aktiviteter.

For barn og ungdom

Familietur eller kanskje en klassetur til Gdansk? 

Barn i Gdansk kan finne på mye interessant. Vi hjelper gjerne med familieturer og legger til rette program der man fokuserer på de yngste! Gjerne ta kontakt for detaljer – her nevner vi bare noen få utvalgte aktiviteter.

– FUN Arena / Energa stadion
Aktiviteter for barn og ungdom: trampoliner, gokart, Zip Line, virtual racing og rullerskøytebane, bare for å nevne noen. Guidet tur av stadionet er også mulig.

– Experyment senter i Gdynia
Et moderne vitenskapssenter som gjennom interaktive utstillinger oppfordrer besøkende til å utforske naturvitenskap. Med flere “gjør det selv”stasjoner er seneteret et fantastisk sted for å lære, leke og slappe av.

– Hewelianum i Gdańsk

Vitensenteret for nysgjerrige mennesker. Et sted som tilbyr aktiviteter for barn, ungdom og voksne. Der kan man lære og slappe av på en interaktiv, kreativ og innovativ måte. I tilbudet har de også aktiviteter for yngste barn (noen må forhåndbestilles).

– Aquapark i Sopot
Den største vannparken i Pommern med attraksjoner for hele familien. Aquapark tilbyr: to sklier (familie- og turbotyper), svømmebassenger, “whirlpool” massasjebad og flere badstu. Det finnes også en trygg, oppvarmet basseng for smårollinger. Åpent året rundt.

 

Rebusløp

Rebusløp på norsk er en flott og morsom måte å utforske byen på. Finn ut […]

Sykkeltur

Sykkeltur fra Gdansk til Sopot eller omvendt med en norsktalende guide. Gdansk har et meget […]

Båtturer

Nyt en båttur i Gdansk – du får en ny opplevelse av å se gamlebyen […]

For barn og ungdom

Familietur eller kanskje en klassetur til Gdansk?  Barn i Gdansk kan finne på mye interessant. […]