Tilbud

Opplev Gdansk med oss!

Vi snakker flytende norsk! Gdansk With Us DMC tilbyr utflukter og turer i Gdansk, Tri-city området og hele Polen. Du kan velge mellom gåturer i gamlebyen i Gdansk, bussturer i Trippelbyen og forskjellige gruppeaktiviteter. Sjekk tilbudet vårt.

Vi kan også være behjelpelige med diverse tjenester som faglige besøk, firmaturer, transport, hotel og restaurant bestilling,  Gdansk With Us DMC lager et reiseprogram fra A til Å. Med oss får du mer enn bare sightseeing – besøket ditt blir en velykket opplevelse! Ta gjerne kontakt for et uforbindende tilbud eller kreative forslag på aktiviteter.

Rebusløp

2 - 4 timer, aktivitet for grupper / bedrifter

Rebusløp på norsk er en flott og morsom måte å utforske byen på. Finn ut om mer om Gdansk og samtidig ha det gøy sammen!

Vi tilbyr to typer skreddersydde byspill i gamlebyen i Gdansk: rebusløp med pitstop («publøp») eller uten.
I begge aktiviteter blir gruppen delt i lag og får oppgaver som de må løse sammen. På veien skal de også finne svar på spørsmål om Gdansk og gamlebyen.

PUBLØP

Lagene får første oppgaver og spørsmål samt et kart med rute fra guiden ved start. De kommer til første pitstop (pub) hvor norsktalende guide venter. Vi samler svar og gir ut nye oppgaver. Selvfølgelig er det drikke på hvert stopp, som inngår i prisen. Vi foreslår tre pitstop til sammen. Det siste er stedet hvor vi avslutter publøpet. Vinnerlaget får hovedprisen, mens de andre lagene får trøstepriser.

REBUSLØP (UTEN PITSTOP)

Lagene får alle oppgaver og spørsmål samt et kart med rute fra guiden ved start. Til slutt møtes vi i en pub hvor vi går gjennom alle svar og finner ut vinnerlaget.

Rebusløp i Gdansk er en avslappende, morsom og aktiv måte å bli kjent med byen på.

call us

Rebusløp

Rebusløp på norsk er en flott og morsom måte å utforske byen på. Finn ut […]

Sykkeltur

Sykkeltur fra Gdansk til Sopot eller omvendt med en norsktalende guide. Gdansk har et meget […]

Båtturer

Nyt en båttur i Gdansk – du får en ny opplevelse av å se gamlebyen […]

For barn og ungdom

Familietur eller kanskje en klassetur til Gdansk?  Barn i Gdansk kan finne på mye interessant. […]